The Greatest Guide To استراژدی های رشد کسب و کار

می توانید از طریق دایرکتوری‌های مختلف تبلیغات رایگان دریافت کنید؛ پس از این روش بازاریابی آفلاین هم استفاده کنید. دایرکتوری‌ها هر ساله به روز می‌شوند و بین میلیون‌ها خانوار توزیع می‌شوند.

مطئن شوید که تمام شرکت‌کنندگان شما مشخصات کامل شرکتتان را دارند و آن‌ها را به عضویت و تعامل با شبکه‌های اجتماعی سازمان خود تشویق کنید.

شما با این ترفند می‌توانید تبلیغات خوبی از سمت آن‌ها دریافت کنید. به خصوص اگر محصول و هدیه شما را دوست داشته باشند؛ که در این صورت با اشتیاق بیشتری در مورد آن صحبت می‌کنند. فقط یک تگ کردن ساده برای پیج اینستاگرامی شما کافی است تا کلی فالوور و مشتری جدید به پیج شما سرازیر کند.

حتما برای چنین بازی‌های جالبی تبلیغ کنید؛ زیرا هم افراد زیادی مشتاق می‌شوند و هم باعث ایجاد آگاهی از برند می‌شود. طراحی این بازی یا رویداد به این معنی است که همه شرکت‌کنندگان از کنار مغازه یا محل کار شما عبور کنند و این باعث می‌شود که کسب و کار شما را از نزدیک ببینند.

محبوبیت پادکست‌ها در سال‌های اخیر بیشتر شده است. هر کسی در هر موقعیتی مثلا هنگام استراحت، کار، رفت و آمد و حتی حمام کردن می‌تواند به پادکست‌ها گوش دهد.

خیلی از کسب‌وکارها به‌خاطر خدماتی که به مشتریان‌شان می‌دهند (مثلاً پشتیبانی خوب)، معروف شده‌اند و بابت آن سود خوبی هم کرده‌اند؛ چون به‌خاطر کیفیت بالای خدمات، از طریق تبلیغات دهان‌به‌دهان، مشتریان جدیدی جذب کرده‌اند و از این طرف هم هزینه‌های تبلیغات‌شان پایین آمده است.

توجه کنید که در سال‌های اخیر بازار پادکست هم خیلی داغ شده است و هزاران پادکست مختلف از طریق برنامه‌های مخصوص این نوع محتوا به صورت رایگان در دسترس مخاطبان قرار دارد. شما می‌توانید چند پادکست معروف در زمینه تخصصی خود پیدا کنید. با آن‌ها تماس بگیرید و more info پیشنهاد دهید که دوست دارید تخصص خود را با آنان به اشتراک بگذارید یا مصاحبه انجام دهید.

علاوه بر تعریف دورنمای کسب‌وکارتان برای تدوین استراتژی، باید ماموریت کسب‌وکارتان را مشخص کنید؛ یعنی بدانید که «ز کجا آمده‌اید و آمدنتان بهر چه بوده»!

استراتژی در میانهٔ هرم، نحوهٔ رقابت یک کسب‌وکار در بازار را نشان می‌دهد.

چنین رویدادهایی مشاغل و کسب‌وکارهای محلی را به مردم نشان می‌دهند. پس شما هم این کار را امتحان کنید و به مشتاق‌ترین شرکت‌کنندگان فرصت برنده شدن بدهید.

علاوه بر اهداف، تعیین چشم‌انداز و ماموریت کسب‌وکار هم از بخش‌های اصلی و خیلی مهم یک استراتژی است.

همه ما هر روز کلی ایمیل دریافت می‌کنیم. ایمیل‌هایمان را در موبایل‌، لپ تاپ خانگی و کامپیوترهای محل کار باز می‌کنیم و گاهی اوقات هم نسبت به آن‌ها بی اعتنا هستیم! اما چکار کنیم که مشتریانمان نسبت به ایمیل‌های ما بی تفاوت نباشند و آن‌ها را در بین صدها ایمیل دیگر گم نکنند و بخوانند؟ خب همه آن چیزی که ما می‌خواهیم، یک کلیک است.

مثلاً اگر هدف کلان یک شرکت، تبدیل‌شدن به ارزان‌ترین ارائه‌دهندهٔ گوشی‌های هوشمند باشد، واحد بازاریابی با تنظیم استراتژی‌های سئو، کانتنت مارکتینگ، سوشال مدیا مارکتینگ و… مسیر کار اعضای تیم بازاریابی را برای رسیدن به این هدف مشخص می‌کند.

برای اینکه حجت بر ما تمام شود و شما هم دست پر این مقاله را ببندید، در بخش پایانی، چند نمونه استراتژی کسب‌وکار موفق را با هم بررسی می‌کنیم تا بتوانید از آن‌ها ایده بگیرید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *